Referenties

Deskundigheid in combinatie met daadkracht en passie voor mensen en haar vak maakt het werken met Laura bijzonder prettig. Zij is gedreven, heeft aan een half woord genoeg en aard moeiteloos binnen een organisatie. Laura is een 'true professional'. 

Katherine Atkins – CEO The Avocado Show 

Ik ben onder de indruk van Laura’s toewijding aan het creëren van een positieve werkomgeving en het ondersteunen van de groei van ISS Facility Services. Ze heeft een scherp oog voor talent, uitstekende communicatievaardigheden en een heldere aanpak die bijdraagt aan het succes van de organisatie. Een waardevolle aanwinst voor elke organisatie! 

Thijs Fennis – COO ISS Facility Services 

Met veel plezier heb ik samen mogen werken met Laura. Ik heb haar ervaren als een passievolle (interim) manager, die erg gedreven en resultaatgericht is. Ze verliest het menselijk aspect echter niet uit het oog en is iemand die altijd klaar staat voor haar team en openstaat voor feedback. 

Neville Power – CEO & Founder GameChangers Recruitment 

Ik heb zeer prettig nauw samengewerkt met Laura. Laura is een zeer kundige HR professional die in staat is om op een positief kritische manier je the challengen om tot de beste keuzes te komen.  

Ze is enorm toegewijd, staat klaar voor haar collega’s en een positieve toevoeging aan het MT. En bovenal een heel fijn persoon om mee te werken! 

Maaike Muller-Schoel – Head of Industry & Manufacturing ISS 

De gedrevenheid waarmee Laura zich profileert is indrukwekkend.  Ze voelt zich verantwoordelijk voor haar werk en behaalt resultaat door stakeholders mee te nemen in het proces en blijft doorzetten tot de klus geklaard is.  Door haar vakkundigheid, doortastendheid en energie die ze geeft en uitstraalt is ze van grote waarde.Als adviseur ervaar ik Laura als een oprechte, kritische en kordate professional. Ze staat open voor feedback en geeft vertrouwen. Ik vind het fijn om met haar samen te werken. Haar vermogen om met diverse omvangrijke projecten bezig te zijn, sparringpartner is voor de adviseurs, management en directie is al behoorlijk. Dat ze daarnaast nog de tijd neemt om je te coachen, te voorzien van feedback en uit te dagen op bepaalde vraagstukken vind ik inspirerend en uitzonderlijk. 


Roxanne Berg – HR Advisor ISS Facility Services 

Ik ervaar Laura als een zeer kundige collega, die snel ziet waar de behoeftes vanuit een organisatie, invloed hebben op de operatie en de mensen die deze aan moeten sturen.


Lekker direct, maar wel altijd in combinatie met de menselijke touch. Werkt voor mij erg prettig samen. 

Lars Hartjes – Key Account Manager Phillip Morris International (ISS) 

Laura heeft hart voor medewerkers, maar verliest het belang van de organisatie niet uit het oog. Ze is enthousiast, gedreven, doortastend en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Kortom een zeer prettige en fijne professional om mee samen te werken. 

Karen Bovenlander – Casemanager BrinQer 

Ik heb veel samengewerkt met Laura waarin ze werkte als HR Manager en ze mijn (interim) leidinggevende was. We hebben zowel op professioneel als op persoonlijk gebied een prettige samenwerking gehad.  Laura is erg intelligent, heeft visie, is doortastend en gaat geen moeilijke gesprekken uit de weg. Ze is sterk op harde kant (processen) en zachte kant (mens) van HR. Laura brengt energie en diepgang in een team.


Mathijs de With – Recruitment Consultant Compagnon 

Laura is tijdens mijn tijd binnen FinancialLease.nl een rots in de branding geweest als manager! Met hart voor de zaak en zijn medewerkers heeft ze in haar tijd de HR-afdeling opgezet en ingericht met visie, waardoor het nu een belangrijke rol speelt in de verdere ontwikkeling van FinancialLease.nl. Bedankt voor de fijne samenwerking! 

Anne-Marie Slot – HR Operations Specialist FinancialLease.nl