Over Point HRM

Welkom bij Point HRM, jouw partner in Human Resource Management. Onze organisatie is opgericht door Laura van Kessel, een expert met een rijke ervaring in diverse sectoren.


Bij Point HRM begrijpen we dat jouw personeelsbestand de kern van jouw organisatie vormt. Daarom richten we ons op het versterken van jouw HR-processen en het ondersteunen van jouw organisatie met HR, jouw personeelsbeleid en de ontwikkeling van jouw medewerkers in de breedste zin van het woord.

Over Laura van Kessel

Laura van Kessel is de drijvende kracht achter Point HRM en heeft het bedrijf opgericht met een indrukwekkende combinatie van deskundigheid, daadkracht en een diepe passie voor zowel mensen als haar vakgebied.


Haar toewijding aan het optimaliseren van Human Resource Management maakt samenwerken met Laura bijzonder plezierig en waardevol.


Laura is zowel DISC- als Denkstijlen & Drijfveren-gecertificeerd en coacht vanuit de NLP-overtuiging.


Met een schat aan ervaring in diverse sectoren, waaronder Zakelijke Dienstverlening, Detacheren & Uitzenden, Bouw, Aviation, Technology, Life Sciences & Pharma, FMCG, Fashion/Retail, Transportation, Financiële Dienstverlening, Sales, Healthcare, Logistiek, Food & Beverages, Industry & Manufacturing en Hospitality & Facility Management, heeft Laura een diepgaand begrip van de unieke uitdagingen en kansen die verschillende industrieën met zich meebrengen.


Deskundigheid in combinatie met daadkracht en passie voor mensen en haar vak maakt het werken met Laura bijzonder prettig. Zij is gedreven, heeft aan een half woord genoeg en aard moeiteloos binnen een organisatie. Laura is een 'true professional'.

Katherine Atkins – CEO The Avocado Show

Onze diensten

(Full) HR Outsourcing

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR-Scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & Ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & Verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim Management & Advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming

Stuur ons een bericht

Bel 085 050 99 79 of neem contact op via WhatsApp