HR uitbesteden

Het uitbesteden van HR kan een strategische zet zijn voor organisaties van zowel kleine als grote organisaties. HR-beheer neemt een mate van complexiteit met zich mee en bij Point HRM bieden we uitgebreide oplossingen op HR-processen van uw organisatie te stroomlijnen en te optimaliseren.


Personeelszaken of HR is meer dan een bijzaak. Want de mensen binnen je organisatie kunnen hèt verschil maken. Maar als ondernemer of manager wil je wellicht je meer focussen op andere zaken binnen je organisatie. In deze situaties is het goed om het uitbesteden van je HR te overwegen. Je kunt kiezen voor het uitbesteden van de volledige HR of slechts een deel hiervan.

Waarom HR uitbesteden

Het uitbesteden van je Human Resources of personeelszaken kan een slimme en tactische zet zijn. Het geeft je als manager of directeur namelijk weer tijd voor andere zaken zonder je HR te verwaarlozen.


Het uitbesteden van HR biedt tal van voordelen:

  • Focus op kernactiviteiten: Door een deel of complete HR-taken uit te besteden, kunnen organisaties zich richten op kernzaken en strategische kernzaken.
  • Kostenbesparing: Uitbesteden van HR kan ook tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden. Dit komt door het elimineren van noodzaak vast intern HR personeel in dienst te nemen.
  • Expertise: Je ontvangt een breed scala aan expertise en ervaring op het gebied van HR-management door samen te werken met een gespecialiseerde HR-partner.
  • Risicobeheer: Ten slotte kan een HR-partner helpen bij het minimaliseren van je juridische risico's en nalevingsproblemen door up-to-date te blijven met de aldoor veranderende wetgevingen.

HR uitbesteding bij Point HRM

Hoe ziet het uitbesteden van je HR bij Point HRM concreet uit? Wij geloven in een gepersonaliseerde aanpak waarbij we nauw samenwerken met jullie als organisatie.


Door een nauwe samenwerking en gepersonaliseerde indruk kunnen we een grondig inzicht krijgen van de organisatie. Met dit inzicht kunnen we alle behoeften, uitdagingen en doelstellingen in kaart brengen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakt HR-outsourcingplan dat naadloos aansluit bij jullie bedrijfsstrategie.


Onze HR-dienstverlening kan bestaan uit onder andere:

  • Werving en selectie: Het opstellen van vacatures, kandidaten interviewen en achtergrondcontroles uitvoeren, het volledige wervings- en selectieproces is aan een HR-partner uit te besteden.
  • Prestatiebeheer: Door middel van effectieve prestatiebeheer te implementeren kunnen onze HR-adviseurs helpen prestaties te verbeteren en te stimuleren.
  • Arbeidsrelaties: Ook kan je bij Point HRM rekenen op persoonlijke begeleiding en advisering bij situaties zoals arbeidsconflicten, disciplinaire maatregelen en het opstellen van arbeidsvoorwaarden.

HR door Point HRM

Zet samen met Point HRM een strategische stap door je HR activiteiten volledig, of deels, uit te besteden. Hierdoor kan je organisatie zich focussen op kernactiviteiten terwijl je profiteert van de expertise en toewijding van onze ervaren specialisten.


Verzeker jezelf met Point HRM als HR-partner van onder andere verbeterde personeelsprocessen, maar ook van efficiëntie en zorgvuldige naleving van de huidige regelgeving. Wij staan klaar om al je HR-taken op ons te nemen, van de werving en selectie tot de ontwikkeling van talenten en strategische planningen. Het het outsourcen van je HR kan jij je concentreren op de opbouw en groei van je bedrijf.


Uiteraard snappen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, maar een uniek bedrijf. Dat maakt de uitbesteding van je HR maatwerk. Bij Point HRM ontvang je altijd een eerlijk advies, of je nou kiest voor de volledige uitbesteding of slechts voor een eenmalige casus. Samen kijken we welke manier van samenwerken past bij jou. Dus kies voor ons 'HR management from another Point of view' en neem snel contact op.

Onze diensten

(Full) HR Outsourcing

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR-Scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & Ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & Verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim Management & Advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming