HR services

Point HRM is jouw partner op het gebied van HR services. Zo bieden wij het complete aanbod wat met HR services te maken heeft. Denk hierbij aan coaching & ontwikkeling, vitaliteit & verzuim (beheer), Interim management & advies en meer!


Voordat wij partners worden, komen we graag in contact met jou (en je organisatie) om kennis te maken. Vervolgens kunnen we een HR-scan maken zodat we precies inzichtelijk kunnen krijgen welke HR-services jouw organisatie kan gebruiken.


Met Point HRM als partner kan je ervan uit gaan dat je profiteert van diepgaande expertise, passie voor mensen, maatwerk oplossingen en een strategische partnerschap. Verder zijn onze HR services resultaatgericht en zijn wij als team up-to-date met wet- en regelgeving en HR-trends.

Interim HR services

Ook als je opzoek bent naar een interim-manager, dan ben je bij Point HRM op het juiste adres. Wij kunnen de rol interim management en advies op project- en/of uurbasis vervullen.


Ook bij onze interim HR services komen wij eerst graag met je in contact zodat we elkaar kunnen leren kennen. We bespreken alle HR services die we bieden en adviseren ook wel HR services jouw organisatie kan gebruiken.

Onze diensten

Full HR

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim management & advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming