HR-oplossingen

Effectief HR-management is een strategische zet voor het succes van jouw organisatie. En elke organisatie is uniek, met zijn eigen uitdagingen en doelen.


Daarom bieden we op maat gemaakte HR-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw organisatie. Geen one-size-fits-all benadering bij Point HRM.

HR-oplossingen van Point HRM

Alle HR-oplossingen van Point HRM zijn op maat gemaakt, ons ontvang namelijk je veel meer dan een one-size-fits-all benadering. Wij bieden maatwerkondersteuning om je organisatie te helpen gedijen.


HR-oplossingen stellen organisaties in staat om flexibel in te spelen op de constant veranderende behoeften, het effectief beheren van talenten en het creëren van een positieve werkomgeving.


HR-oplossingen omvatten een breed scala aan strategieën en diensten die zijn ontworpen met het doel om uw personeelsbeheer te optimaliseren. Je kunt je (volledige) HR uitbesteden aan Point HRM. Van werving tot selectie en van arbeidsbemiddeling tot talentontwikkeling, de HR-oplossingen van Point HRM bieden ondersteuning aan bedrijven en organisaties om zich positief te ontwikkelen.

HR-oplossingen binnen je bedrijf

Zoals hierboven al genoemd helpt het implementeren van HR-oplossingen organisaties een positievere werkomgeving te creëren. Concreet kunnen we deze oplossingen opdelen in vijf punten.


Aanwerving en selectie

Alles begint bij een sterke basis. De effectieve HR-oplossingen van Point HRM beginnen met een strategische aanpak van werving en selectie. Dit omvat het identificeren van de specifieke vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn voor het succes binnen uw organisatie. Met deze kennis richten we ons niet enkel op het vinden van gekwalificeerde kandidaten, maar ook op het vinden van de juiste match tussen individuen en jullie bedrijfscultuur. Daarnaast is het belangrijk dat een team niet alleen bekwaam is, maar ook gemotiveerd en toegewijd is aan jullie bedrijfsdoelen.


Personeelsbeheer

HR-oplossingen optimaliseren alle aspecten van je personeelsbeheer, van de allereerste werkdag tot het prestatiebeheer. Point HRM faciliteert gestroomlijnde onboarding-processen, het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingsprogramma's en het implementeren van effectieve prestatiebeheersystemen. Het bevorderen van een positieve werkomgeving met onze HR-oplossingen draagt bij aan het creëren van een gevoel van betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers. Dit zal op den duur de productiviteit van retentie verbeteren.


Lees meer over het ontwikkelen van een strategisch personeelsbeleid.


Talentontwikkeling

Onze maatwerk HR-oplossingen focussen zich op het identificeren en ontwikkelen van potentieel talent binnen je organisatie. Dit doen we door onder andere persoonlijke en individuele ontwikkelingsplannen. Maar ook bijvoorbeeld door trainingen en coachingprogramma's. Hiermee stimuleren we de groei van medewerkers. Het resultaat is een veerkrachtiger en vaardiger personeelsbestand, maar ook een hogere mate van loyaliteit van je medewerkers doordat ze zien dat hun professionele ontwikkeling een prioriteit is.


Tekst gaat hieronder verder.

Arbeidsbemiddeling

Compliance met de arbeidswetgeving is van cruciaal belang om juridische risico's te minimaliseren. De HR-oplossingen van Point HRM omvatten ook arbeidbemiddelingsdiensten die ervoor zorgen dat je HR-processen in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving. Bij Point HRM ontvang je deskundig HR-advies over allerlei arbeidsrechtelijke kwesties, helpen bij het opstellen van beleid en procedures. Daarnaast begeleiden we je ook stap voor stap in het omgaan met arbeidsconflicten.


Gezondheidsmanagement

Het creëren van een gezonde werkomgeving draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Met behulp van diverse gezondheid- en welzijnsprogramma's geven we aandacht aan zowel de fysieke als de mentale gezondheid van een team. Dit kan onder andere gedaan worden door een gezondere levensstijl te promoten en de mogelijkheid tot flexibel werken te faciliteren. Zo streven we gezamenlijk naar een werkomgeving waarin medewerkers goed gedijen en hun volledige potentieel benutten.


Deze vijf aspecten van HR-oplossingen benadrukken de holistische aanpak van Point HRM. De focus ligt op het algehele personeelsbeheerproces, van aanwerving tot gezondheidsmanagement, om zo uw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van een duurzaam succes.


Samenvattend: de HR-oplossingen van Point HRM bieden maatwerkondersteuning om je personeelsbeheer te optimaliseren en organisaties te helpen gedijen in een dynamische en zakelijk omgeving. Neem snel contact met ons op om te ontdekken hoe onze HR-oplossingen uw organisatie verder kunnen helpen ontwikkelen.

Onze diensten

(Full) HR Outsourcing

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR-Scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & Ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & Verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim Management & Advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming