HR dienstverlening

De term HR dienstverlening omvat een breed scala aan activiteiten, van werving en selectie tot talentontwikkeling en arbeidsbemiddeling.


Op het moment dat je kiest voor HR dienstverlening door Point HRM kies je voor op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijf die aansluiten bij de specifieke en unieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Onze HR specialisten ondersteunen je met allerlei soorten HR vraagstukken.

Onze HR diensten

Bij Point HRM bieden we verschillende diensten die organisaties ondersteunen bij het beheren van hun personeelsbestand en het optimaliseren van HR processen. Enkele van onze diensten zijn:


  • Full HR: Bij het uitbesteden van je (volledige) HR-activiteiten helpt Point HRM je organisatie zich te laten focussen op haar kernactiviteiten terwijl je profiteert van de kennis en expertise van een ervaren HR-specialist. Door middel van onder andere eerlijk advies, efficiëntie, naleving van de huidige regelgeving en verbeterde personeelsprocessen helpt ons team je organisatie op een duurzame manier groeien.


  • Coaching & Ontwikkeling: Op basis van onze jarenlange ervaring bieden we bij Point HRM een efficiënte en effectieve aanpak voor het bevorderen van de betrokkenheid, ontwikkeling en prestaties van medewerkers. Die kan door het ontwikkelen van trainingen, leiderschapsprogramma's etc. Maar ook door één-op-één coaching, team coaching of een DISC-analyse.


  • Vitaliteit & Verzuim: Een wezenlijk onderdeel van HR dienstverlening is het uitbesteden van je vitaliteit en verzuimbeheer. Wij helpen organisaties met het realiseren van een duurzame, gezonde werkomgeving die de productiviteit maximaliseert. We ondersteunen hierin jou als werkgever en activeren je medewerkers.


  • Interim Management & Advies: Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor jouw HR-vraagstuk? Bij Point HRM is het ook mogelijk tijdelijke hulp in te schakelen van onze HR professionals. Wij staan je dan op project- of uur-basis bij als bijvoorbeeld HR (project)manager, HR Business Partner of HR adviseur.


Binnen onze HR diensten ondersteunen we dus op veel verschillende vlakken. Van werving en selectie, tot prestatiebeheer, talentontwikkeling en arbeidsbemiddeling. Ook is het mogelijk een HR-scan te laten maken van je organisatie om ze een realistisch en actueel beeld te krijgen van hoe jouw onderneming er voor staat.Waarom Point HRM

De juiste partner kiezen voor jouw Human Resource Management voor je organisatie is een cruciale beslissing. Point HRM staat voor ‘HR Management from another Point of View’. Dit doen wij middels de onderstaande punten:


  • Diepgaande expertise: Van HR-administratie tot aan HR-management, coaching, teamontwikkeling, DISC-analyses en alle andere aspecten van het HR-instrumentarium, bij Point HRM hebben hebben we een rijke geschiedenis aan ervaring op deze gebieden.


  • Passie voor mensen: Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het maximaliseren van de prestaties en betrokkenheid van jouw medewerkers. Dit doen we met een diepgaande passie voor het welzijn van de mensen.


  • Maatwerk oplossingen: Omdat elke organisatie uniek is met zijn eigen doelen en uitdagingen bieden we volledig op maat gemaakte HR-oplossingen die afgestemd zijn op jouw organisatie.


  • Strategische partnerschappen: Tijdens een samenwerking met Point HRM staat niet alleen jouw organisatie centraal, maar ook je team. Middels een nauwe samenwerking helpen we je met het ontwikkelingen van een HR-strategie die jouw organisatie verder helpt groeien.


  • Resultaatgericht werken: We streven er naar je organisatie te laten groeien, efficiënter te werken en kosten te besparen door middel van effectief HR management.


  • Up-to-date werken met Wet- en Regelgeving en HR-Trends: We blijven op de hoogte van de wijzigende wet- en regelgeving en de nieuwste trends en technologieën in HR-management om er zo voor te zorgen dat alles binnen jouw organisatie goed geregeld is en dat jouw organisatie profiteert van geavanceerde tools en best practices.


Bij Point HRM combineren we deskundigheid, passie en maatwerk in één om zo jouw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van HR-succes. Zoek dus niet verder naar een betrouwbare HR-partner, Point HRM is jouw partner. Samen stroomlijnen we HR-processen, medewerkers en dus ook jouw organisatie.

HR-scan

Een onderdeel van onze HR-dienstverlening is het laten uitvoeren van een HR-scan. Dit is een waardevolle stap voor elke organisatie en helpt je met het vormen van een realistisch en actueel beeld van waar jouw bedrijf staat op het gebied van HR.


Een HR-scan door Point HRM is van onschatbare waarde voor organisaties die hun HR-processen willen moderniseren en optimaliseren. Elk onderzoek wordt aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van de klant, waarbij procedures, documenten en interviews worden geanalyseerd. Na afronding ontvang je deskundig advies op maat, gericht op talentontwikkeling, verbeterde samenwerking, efficiëntie en compliance. Deze scan biedt niet alleen inzicht in het heden, maar helpt ook bij het ontwikkelen van een toekomstgerichte HR-roadmap voor organisatorische groei en efficiëntie.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie er voor staat!

Onze diensten

(Full) HR Outsourcing

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR-Scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & Ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & Verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim Management & Advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming