HR-advies

HR-advies is een term die een breed scala aan diensten en ondersteuning op het gebied van personeelsbeheer. HR-advies richt zich op het ontwikkelen en implementeren van strategieën, beleid en processen binnen organisaties.


Een ieder die zich met HR bezighoudt moet zich vragen durven stellen zoals wie je organisatie is, waar je organisatie voor staat, maar ook waar wil je naar toe, wat zijn je doelen en wat voor beleid hoort hier bij? Een goed opgesteld HR-beleid helpt je deze doelen bereiken. Point HRM helpt je hierbij met advies, maar ook met het opstellen van een HR-beleid dat toekomstbestendig is.

HR-advies voor ondernemers

HR-advies kan van ontelbare waarde zijn, met name voor ondernemers of diegene die binnen een organisatie HR-gerelateerde zaken oppakken zoals werving en selectie, prestatiebeheer, arbeidsrechtelijke kwesties en organisatieontwikkeling.


Door jezelf toegang te geven tot Point HRM's deskundig HR-advies kan je als ondernemer effectiever omgaan met personeelsbeheer en het creëren van een positieve werkomgeving. Deze dingen zijn een belangrijk onderdeel in het succes van een bedrijf. Wij kijken en luisteren met je mee, stellen de moeilijke vragen en houden je, waar nodig, een spiegel voor. Op deze manier komen we tot een passend beleid voor je organisatie en de mensen in je organisatie.


HR-advies is slechts een onderdeel van een onze diensten. Uiteraard helpen we je ook met het implementeren van de gegeven adviezen. Dit kan onder andere door leiderschapstraining of coaching.

HR adviesbureau

Point HRM is je HR adviesbureau en biedt gespecialiseerde diensten en expertise op het gebied van personeelsbeheer.


Wij zijn trots om als vertrouwde partner en HR-adviseur te fungeren. In deze taak ondersteunen wij hen bij het identificeren van uitdagingen, het ontwikkelen van doeltreffende oplossingen en het implementeren van effectieve HR-strategieën. Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw organisatie, doelen en cultuur. Ons doel hierin is het helpen in het groeien door middel van (personeels)beheer en het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen gedijen.

Onze diensten

(Full) HR Outsourcing

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR-Scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & Ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & Verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim Management & Advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming