Diensten

Full HR

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR-Scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & Ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & Verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim Management & Advies

Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale weerbaarheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw organisatie

Waarom Point HRM

Het kiezen van de juiste partner voor jouw Human Resource Management is een cruciale beslissing voor elke organisatie. Als Point HRM staan wij voor ‘HR Management from another Point of view’, middels:


Diepgaande Expertise:

Bij Point HRM hebben we een rijke geschiedenis van ervaring in alle aspecten binnen HR-Management. Van HR-administratie tot aan HR-Management, Coaching, Teamontwikkeling, DISC-analyses en alle andere aspecten van het HR-instrumentarium. Deze diepgaande kennis en ervaring is opgedaan in zeer diverse industrieën, van zakelijke dienstverlening tot aan de bouw en alles daartussenin. Het stelt ons in staat om jouw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die daar perfect op aansluiten.

Passie voor Mensen:

Onze oprichtster, Laura van Kessel, brengt niet alleen expertise maar ook een diepgaande passie voor het welzijn van mensen in haar werk. We zijn toegewijd aan het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het maximaliseren van de prestaties en betrokkenheid van jouw medewerkers.

Maatwerk Oplossingen:

We begrijpen dat elke organisatie uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelen. Daarom bieden we op maat gemaakte HR-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw organisatie. Geen one-size-fits-all benadering bij Point HRM.

Strategische Partnerschappen:

Wij beschouwen onszelf niet als externe adviseurs, maar als partners in jouw succes. De samenwerking met jouw organisatie en team staat centraal in onze aanpak. We werken nauw met je samen om een HR-strategie te ontwikkelen die jouw organisatie verder vooruit helpt. Desgewenst kan dit ook bij jou op locatie plaatsvinden.

Resultaatgericht:

Bij Point HRM draait alles om het behalen van meetbare resultaten. We streven ernaar om jouw organisatie te helpen groeien, efficiënter te werken en kosten te besparen door middel van effectief HR-management.

Up-to-Date met Wet- en Regelgeving en HR-Trends:

We blijven op de hoogte van de wijzigende wet- en regelgeving en de nieuwste trends en technologieën in HR-management om ervoor te zorgen dat alles binnen jouw organisatie goed geregeld is en dat jouw organisatie profiteert van geavanceerde tools en best practices.

Kortom, bij Point HRM combineren we deskundigheid, passie en maatwerk om jouw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van HR-succes. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, resultaatgerichte HR-partner, dan is Point HRM de juiste keuze. Samen zullen we jouw HR-processen stroomlijnen en jouw medewerkers, en dus organisatie, laten groeien.

Stuur ons een bericht

Bel 085 050 99 79 of neem contact op via WhatsApp