Point HRM

dé HRM specialist

voor jouw onderneming

Over Point HRM

Point HRM is jouw toegewijde partner voor Human Resource Management (HRM). Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte HR-oplossingen voor organisaties in diverse sectoren. Elke organisatie, groot of klein, is bij ons aan het juiste adres.


Onze oprichtster, Laura van Kessel, heeft uitgebreide ervaring in verschillende industrieën en brengt een diepe passie voor mensen en HR met zich mee.


Bij Point HRM begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom geloven we in het leveren van persoonlijke aandacht en maatwerk. Of je nou hulp behoeft bij een specifieke casus, behoefte hebt aan coaching, DISC-teamsessies, interim management, inzicht wenst in hoe jouw onderneming er momenteel voorstaat op het gebied van HR of je je (volledige) HR Management wilt uitbesteden: Point HRM biedt voor elke situatie een passende oplossing.Deskundigheid in combinatie met daadkracht en passie voor mensen en haar vak maakt het werken met Laura bijzonder prettig. Zij is gedreven, heeft aan een half woord genoeg en aard moeiteloos binnen een organisatie. Laura is een 'true professional'.

Katherine Atkins – CEO The Avocado Show

Onze diensten

Full HR

Besteed HR (volledig) uit voor een zeker en ontzorgt gevoel

HR scan

Hoe staat jouw onderneming er momenteel voor?

Coaching & ontwikkeling

Inspireren tot groei en succes

Vitaliteit & verzuim

Professioneel behandeld, maar met een menselijke aanpak

Interim management & advies

Consultancy. Project- en/of uurbasis. Tijdelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften

Coaching als succesformule

Goed teamwork en mentale fitheid liggen ten grondslag aan het succes van jouw onderneming

Waarom Point HRM

Het kiezen van de juiste partner voor jouw Human Resource Management is een cruciale beslissing voor elke organisatie. Als Point HRM staan wij voor ‘HR Management from another Point of view’, middels:


Diepgaande expertise:

Bij Point HRM hebben we een rijke geschiedenis van ervaring in alle aspecten binnen HR-Management. Van HR-administratie tot aan HR-Management, Coaching, Teamontwikkeling, DISC-analyses en alle andere aspecten van het HR-instrumentarium. Deze diepgaande kennis en ervaring is opgedaan in zeer diverse industrieën, van zakelijke dienstverlening tot aan de bouw en alles daartussenin. Het stelt ons in staat om jouw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die daar perfect op aansluiten.

Passie voor mensen:

Onze oprichtster, Laura van Kessel, brengt niet alleen expertise maar ook een diepgaande passie voor het welzijn van mensen in haar werk. We zijn toegewijd aan het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het maximaliseren van de prestaties en betrokkenheid van jouw medewerkers.

Maatwerk oplossingen:

We begrijpen dat elke organisatie uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelen. Daarom bieden we op maat gemaakte HR-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw organisatie. Geen one-size-fits-all benadering bij Point HRM.

Strategische partnerschappen:

Wij beschouwen onszelf niet als externe adviseurs, maar als partners in jouw succes. De samenwerking met jouw organisatie en team staat centraal in onze aanpak. We werken nauw met je samen om een HR-strategie te ontwikkelen die jouw organisatie verder vooruit helpt. Desgewenst kan dit ook bij jou op locatie plaatsvinden.

Resultaatgericht:

Bij Point HRM draait alles om het behalen van meetbare resultaten. We streven ernaar om jouw organisatie te helpen groeien, efficiënter te werken en kosten te besparen door middel van effectief HR-management.

Up-to-date met wet- en regelgeving en HR-trends:

We blijven op de hoogte van de wijzigende wet- en regelgeving en de nieuwste trends en technologieën in HR-management om ervoor te zorgen dat alles binnen jouw organisatie goed geregeld is en dat jouw organisatie profiteert van geavanceerde tools en best practices.

Kortom, bij Point HRM combineren we deskundigheid, passie en maatwerk om jouw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van HR-succes. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, resultaatgerichte HR-partner, dan is Point HRM de juiste keuze. Samen zullen we jouw HR-processen stroomlijnen en jouw medewerkers, en dus organisatie, laten groeien.

Zijn wij

een match?

Bij Point HRM geloven we in het belang van een goede match. We begrijpen dat de keuze voor een HR-partner een cruciale stap is voor jouw organisatie en daarom stellen we graag de vraag: "Zijn wij een match?"


Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw organisatie, doelen en cultuur. Onze aanpak is gebaseerd op strategisch partnerschap, waarbij we nauw met jouw team samenwerken om HR-processen te verbeteren, talent te ontwikkelen en jouw organisatie verder vooruit te helpen.


Of je nu behoefte hebt aan werving en selectie, personeelsontwikkeling, coaching, DISC-analyses en DISC-teamsessies, arbeidsrechtelijke kwesties, vitaliteit-en verzuimcasuïstiek, HR-technologie-implementatie of andere HR-diensten, wij zijn hier om je te ondersteunen. Onze doelgerichtheid, deskundigheid en passie voor mensen maken ons tot een waardevolle partner.Stuur ons een bericht

Bel 085 050 99 79 of neem contact op via WhatsApp